2020-09-16 14:29:43• hírek • közlemény

Elkezdődött a korszerűsítés a Darai út környékén

Miután a tavalyi év során alá lett írva a tervezési és kivitelezési szerződés az ivóvízhálózat és a szennyvízcsatorna-rendszer bővítéséről, majd sikerült beszerezni a szükséges engedélyeket, kezdetét vette a munkálatok kivitelezése is a Darai és a Diána utcákban, valamint azok környékén.

A 3 millió lej összértékű beruházást a helyi költségvetésből fedezi a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, amelynek köszönhetően 5 utcában az ivóvízhálózat bővül, 9 utcában pedig a szennyvízcsatorna-rendszer.


Kereskényi Gábor polgármester személyesen is ellenőrizte a munkálatokat, és arra kérte a kivitelezőt, hogy minél hatékonyabban, és a lehető legjobb minőségben végezzék a feladatukat. 


„Szerencsére Szatmárnémeti egyre inkább bővül, nekünk pedig figyelnünk kell arra, hogy minden lakos számára biztosítsuk az alapvető szolgáltatásokat. Ez a beruházás is ilyen, és folyamatosan dolgozunk majd azért, hogy Szatmárnémeti minden pontjára elérjünk. Örülök, hogy ebbe a szakaszba értünk ezen a környéken, ugyanakkor nemrég a Pirosberekben is tapasztalhattam, hogy megindult a rendteremtés, és ott is egy hasonló jellegű munkálatot kezdtünk el. Folytatjuk, és ismétlem, az előttünk álló időszakban pedig a város minden pontjára elérünk.” – nyilatkozta a helyszínen Kereskényi Gábor.


Bővül az ivóvízhálózat a Darai, a Ion Popdan, a Kaffka Margit, az Eugen Ionesco és a Gyulafehérvár utcákban, ezen beruházás összértéke 1 millió lej. 2 millió lejbe kerül a szennyvízcsatorna-rendszer kiépítése a Darai, a Ion Popdan, a Kaffka Margit, az Eugen Ionesco, a Gyulafehérvár, a Krúdy Gyula, a Károli Gáspár, a Scheffler János és a Mahatma Gandhi utcákban.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: